VvE Beheer

Goed beheer van vastgoed is van groot belang voor de eigenaars. Daarbij gaat het niet alleen over waardebehoud van het vastgoed maar ook over het realiseren van een fijne en veilige woon- en leefomgeving. Dat is waar wij voor staan!

 

SteenKuijpers Vastgoed Management werkt samen met eigenaars waarbij wij de leden ontzorgen op basis van behoeften. Wij handelen vanuit het belang van de eigenaars en willen daarbij samenwerken met het bestuur van de VvE om dat sterk in positie te brengen zodat het bestuur baas is over zowel het proces als de inhoud.

Wij faciliteren en doen dit vanuit een ruime ervaring op het gebied van beheer en en onderhoud van voornamelijk Amsterdams vastgoed. Het gaat ons om kwaliteit, goed onderhoud, wooncomfort, de toekomst van uw gebouw, uw thuis en een verantwoordelijke exploitatie (uitgaven en sparen).

 

Samenvattend: hands-on, praktisch en bekwaam in het leveren van goede dienstverlening. U bent trots op uw gebouw en uw woning, daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Informeer gerust naar de mogelijkheden waarin wij u kunnen bijstaan.