Aalsmeer, Geraniumstraat 70, 1431 SV

250.000,00 k.k.
Verkocht
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal verdiepingen: 1
  • Inhoud: 221 m3
  • Woonoppervlakte: 70 m2
  • Bouwjaar: 1965

  • Omschrijving:

Bent u op zoek naar een instapklare (starters)woning op een zeer centrale locatie in Aalsmeer? Wellicht is dit hoekappartement in een onlangs geheel gerenoveerd complex aan de Geraniumstraat 70 iets voor u! Het betreft een driekamerappartement van ca. 70 m2 met twee balkons en een externe berging.

ALGEMEEN
Via de gezamenlijke ingang bereikt u met de trap het appartement gelegen op de derde, tevens bovenste, verdieping. U komt binnen in de hal, welke het centrale punt van de woning is. De hal biedt toegang tot de keuken, woonkamer, slaap/werkkamer en separaat toilet.

WONEN
De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De grote raampartijen zorgen ervoor dat er een hoop natuurlijk licht naar binnen komt. U kunt in deze ruimte een heerlijke riante bank kwijt. Aangrenzend aan de woonkamer heeft u de eetkamer met inbouwkast. Deze ruimte biedt toegang tot het balkon op het zuidwesten. Vanuit de woon- en eetkamer heeft u uitzicht op groen. Er ligt een houten vloer in de woning.

KOKEN
Via de hal bereikt u de gesloten keuken, welke toegang heeft tot het tweede balkon gelegen op het noordoosten. De keuken is voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriezer (3 laden).

SLAPEN
Het appartement heeft twee goed formaat slaapkamers. De master bedroom is te bereiken via de woonkamer en heeft een badkamer en suite. De master bedroom heeft een riante inbouwkast en een extra raam aan de zijkant. De tweede kamer is bereikbaar via de hal en kan goed gebruikt worden als tweede slaapkamer of werkkamer. In deze kamer zit de aansluiting voor de wasmachine en droger en zit de elektrische geiser.

BADEN
De badkamer en suite heeft een ruime inloopdouche en wastafel.

BUITEN
Het appartement heeft twee balkons, waarvan één op het zuidwesten en één op het noordoosten. U kunt hier gedurende de dag heerlijk van de zon genieten.

EXTRA
Bij de woning hoort een externe berging. Het recent gerenoveerde complex is voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbelglas en de grote balkons zijn geschilderd en gecoat. Verder kunt u gratis parkeren voor de deur.

LOCATIE
De woning is gelegen op een zeer centrale locatie in Aalsmeer. Dichtbij winkels (Ophelialaan en Zijdstraat), sportgelegenheden (waaronder tennis, atletiek, voetbal, sportscholen), parken (Hornmeerpark en Heegstrapark), horeca en basis- en middelbare scholen. Ook kunt u heerlijk genieten van de recreatie- en watersportmogelijkheden op de Westeinderplas. U kunt hier mooie kano- en/of vaartochten maken over het open water en door de kleine slootjes. Verder bent u binnen no time in het Amsterdamse Bos, waar u fijn kunt wandelen of sporten. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. U vindt openbaar vervoervoorzieningen voor de deur, waar u de bus naar Hoofddorp (+/- 10 minuten), Schiphol (+/- 20 minuten) of Amsterdam kunt pakken. Ook met de auto is de woning goed bereikbaar. Binnen een kwartier bent u op Schiphol en binnen een half uur bent u in het centrum van Amsterdam. Verder zit u zo op de uitvalswegen naar Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp en Utrecht.

HIGHLIGHTS
– Bouwjaar 1965;
– Woonoppervlakte 70 m2;
– 2 goed formaat slaapkamers;
– Nieuwe kunststof kozijnen met dubbelglas;
– Elektrische geiser en blokverwarming;
– Houten vloer in woonkamer, keuken en hal;
– Parkeren voor de deur;
– Twee balkons, één op het zuidwesten en één op het noordoosten;
– Eigen grond;
– Servicekosten € 222,89 incl. stookkosten (€ 42,-) per maand;
– Berging;
– Oplevering in overleg.

Note: In verband met Coronamaatregelen, plannen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen (exclusief makelaar). We werken met vaste tijden, dus wees op tijd!

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”.
Notariskeuze: indien het object zich bevindt in Amsterdam, Amstelveen of Badhoevedorp zal de koopakte worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële-beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. De koper dient een notariskantoor aan te wijzen binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Plattegronden:


Bekijk op de kaart:


Reageren:

    * verplichte velden

    Amsterdam, Fahrenheitsingel 37, 1097 NS