Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 242, 1082 ME

1.000.000,00 k.k.
Verkocht
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal verdiepingen: 1
  • Inhoud: 481 m3
  • Woonoppervlakte: 139 m2
  • Bouwjaar: 2008

  • Omschrijving:

Bijzonder smaakvol en licht loft hoek-appartement van ca. 139 m² gelegen op de 18 etage van woontoren New Amsterdam aan de zuid-as. De woning heeft plafond hoge ramen met vrij zicht over de stad en een hoogte van bijna 3 meter. De woning heeft een doordachte plattegrond met riante living, loggia en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Indeling:
Representatieve entree met huismeester, twee snelle liften en luxe afgewerkte hal.
De enige residentiele tower op de zuidas met 24/7 beveiligde entree, entree op de 18e etage in een hal met garderobe, berging en meterkast. Riant woonvertrek met een ruime living met grote raampartij met vrij zicht over de stad. De open keuken is voorzien van Siemens inbouw apparatuur. De loggia/serre is op het oosten en heeft schitterend zicht.
Het hoek-appartement heeft twee slaapkamers, beide met op maat gemaakte kasten. De masterbedroom heeft en suite een luxe badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Aan de gang is de gastenbadkamer met douche, toilet en wastafel.
Door de gehele woning ligt een fraaie eikenhouten parketvloer in Hongaarsepunt met vloerverwarming.

Het gebouw is voorzien van een Spa, zwembad en fitness ruimte, deze wordt op dit moment totaal verbouwd en vernieuwd naar een 5* Spa van hotel niveau, uniek in Nederland!

Ligging:
Het gebouw is gelegen op de dynamische Zuidas. Een hoogwaardige woonomgeving, mede dankzij Station Zuid. Vanaf dit station rijdt elke 6 minuten een trein naar Schiphol en is er een directe metroverbinding naar het Centrum.

Station Zuid zal op korte termijn worden vergroot en gemoderniseerd, samen met het aanbrengen van het dokmodel voor de snelweg A10-zuid.

In de directe omgeving zijn is diverse hoogwaardige restaurants (o.a. Bolenius), café’s en winkels (tegenover het gebouw is een Albert Heijn). Winkelen kan op het vernieuwde Groot Gelderlandplein en de Beethovenstraat. Het Centrum is zowel met de fiets als met de metro op vijftien minuten afstand.

Via afslag RAI en Olympisch Stadion is deze locatie ook met eigen vervoer bijzonder goed bereikbaar.

Bijzonderheden

– Gebruiksoppervlakte wonen ca. 139 m²
– Recent in 2019 is de hele woning voorzien van een prachtige handgemaakte luxe Belgische eiken vloer (Hongaarse punt)
– Grote ramen van plafond tot vloer
– Twee slaapkamers en twee badkamers
– Loggia
– Volledige klimaatcontrole, airconditioning en vloerverwarming.
– Uitgebreid alarmsysteem
– Domotica
– Op de begane grond is een Health club met zwembad, fitnessruimte en sauna (op dit moment wordt deze verbouwd
naar een 5* Healt club alleen beschikbaar voor de bewoners).
– Er is de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren.
– In de representatieve entree is overdag receptie en in de nacht een portier aanwezig.
– Laundry service
– De erfpacht is afgekocht tot 30-06-2052

Note: In verband met Coronamaatregelen, plannen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen (exclusief makelaar). We werken met vaste tijden, dus wees op tijd!

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”.
Notariskeuze: indien het object zich bevindt in Amsterdam, Amstelveen of Badhoevedorp zal de koopakte worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële-beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. De koper dient een notariskantoor aan te wijzen binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Plattegronden:


Bekijk op de kaart:


Reageren:

    * verplichte velden

    Amsterdam, Govert Flinckstraat 323 I-II-II, 1074 CB