Amsterdam, Ladogameerhof 136, 1060 RE

350.000,00 k.k.
Verkocht
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal verdiepingen: 2
  • Inhoud: 268 m3
  • Woonoppervlakte: 88 m2
  • Bouwjaar: 1999

  • Omschrijving:

Een volledig gemoderniseerde maisonnette (ca. 88 m2) met drie slaapkamers, een zonnig balkon (zuidoosten) en een berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de vierde en vijfde verdieping van een goed onderhouden complex.

ALGEMEEN
Centrale afgesloten entree op begane grond met trappenhuis, lift en toegang naar de bergingen.
Eigen entree op de vierde verdieping met in de hal een separaat toilet, garderoberuimte en een trapkast.

WONEN
De woonkamer is zeer licht en ruim van formaat en heeft twee openslaande deuren naar het zonnige balkon. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken.

De woning is tevens voorzien van een laminaat vloer in een lichte kleur.

KOKEN
De keuken, die aan de galerijzijde van de woning is gesitueerd, heeft veel bergruimte door onder- en bovenkastjes en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, met onder andere een keramische 4 pits-kookplaat, vaatwasser, oven, losse koelkast met vriezer. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de eetkamer.

SLAPEN
Via de trap in de hal komt u bij de boven gelegen slaapverdieping. Direct links bevindt zich de eerste slaapkamer welke een goed formaat heeft. Hiernaast treft u de tweede slaapkamer aan welke nog ruimer van formaat is. Aan de rechterzijde de grootste slaapkamer die momenteel in gebruik is als kantoor/logeerkamer.

BADEN
De badkamer is luxe, netjes betegeld tot aan het plafond en uitgerust met een inloopdouche, breed wastafelmeubel, toilet en een radiator. Op de overloop bevindt zich een opbergkast waar zich ook de wasmachineaansluiting bevindt.

In de hal op de vierde verdieping treffen we aan een separaat toilet met fontein.

BUITEN
Via de woonkamer is het prettige balkon op het zuidoosten te bereiken middels een openslaande deuren vanwaar u uitkijkt over de gezamenlijke tuin en waterpartij voor het complex. Het is een breed balkon die ruimte biedt voor een tafel met stoelen.

LOCATIE
Woonwijk De Aker wordt gewaardeerd als sociaal veilige en rustige buurt. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden maken het een geliefde woonbestemming voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum De Dukaat. Hier treft u vele winkels aan waaronder een Jumbo supermarkt met slijterij, bakker, slager, fietsenwinkel, kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum met apotheek. Ook op loopafstand is de tramhalte voor lijn 1, die u in ca. 25 minuten naar hartje Amsterdam Centrum brengt. Recreëren kunt u aan het Nieuwe Meer, Amsterdamse Bos en de Sloterplas.

Via de nabijgelegen snelwegen (A4, A5, A9, en A10) bereikt u Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen en Schiphol binnen luttele minuten.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak van circa 88 m2
– Bouwjaar 1999;
– Balkon op het zuidoosten;
– Energielabel A;
– Volledig geïsoleerd;
– 3 ruime slaapkamers;
– Stadsverwarming;
– Glasvezel aansluiting;
– Servicekosten € 331,15 per maand;
– Gelegen op erfpacht, afgekocht tot 15-02-2047. Eeuwigdurende erfpacht kan afgekocht worden vanaf 16-02-2047 voor € 2.800,-;
– Veel voorzieningen in de buurt;
– Vrij parkeren voor de deur;
– Oplevering in overleg.

Kortom: een lichte en zeer nette woning met 3 goed bemeten slaapkamers welke een bezichtiging meer dan waard is.

Note: In verband met Coronamaatregelen, plannen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen (exclusief makelaar). We werken met vaste tijden, dus wees op tijd!

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”.
Notariskeuze: indien het object zich bevindt in Amsterdam, Amstelveen of Badhoevedorp zal de koopakte worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële-beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. De koper dient een notariskantoor aan te wijzen binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Plattegronden:


Bekijk op de kaart:


Reageren:

    * verplichte velden

    Amsterdam, Govert Flinckstraat 323 I-II-II, 1074 CB