Amsterdam, Rooseveltlaan 200 2+, 1078 NW

2.350,00 p.m.
Verhuurd
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal verdiepingen: 1
  • Inhoud: 311 m3
  • Woonoppervlakte: 95 m2
  • Bouwjaar: 1934

  • Omschrijving:

LICHT EN VOLLEDIG GERENOVEERD (2020) APPARTEMENT (95 M2) MET GROTE WOONKEUKEN EN TWEE RUIME SLAAPKAMERS, GELEGEN NAAST DE HOEK VAN GEZELLIGE MAASSTRAAT.

APPARTEMENT
Dit fantastisch gerenoveerde appartement heeft een brede gevel van ruim 9.20 meter met veel ramen, wat de woning erg licht maakt. Gelegen aan de ventweg, volledig voorzien van geheel nieuwe kozijnen met dubbel glas (2020) en met de masterbedroom aan de achterzijde is het binnen ook heerlijk rustig. Kortom een prachtige woning die direct te betrekken is!

INDELING
Entree op de tweede etage met hal en toilet. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich de woonkamer met erker, een 2 persoonsslaapkamer en een badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. De grote woonkeuken beschikt over een moderne keuken in een hoekopstelling, en tevens een kast met de CV-ketel, en de aansluiting voor de wasmachine en droger onder een werkblad.
De keuken heeft toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde.
De hoofdslaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen, is ruim bemeten en beschikt ook over openslaande deuren naar het balkon.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich in het eerste huizenblok tussen het Europaplein en de Maasstraat. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich daarmee op loopafstand.
In de Maasstraat zitten winkels voor dagelijkse boodschappen, delicatessenzaken en verschillende restaurants. In de Niersstraat is een COOP-supermarkt en aan het Scheldeplein een Albert Heijn.
Wandelen en hardlopen kan prima in het nabijgelegen Beatrixpark en op de fiets ben je in enkele minuten bij het Amstelpark, de Amstel en het De Mirandabad. Fitnessen kan je onder meer in de Basic-Fit vestiging aan de Europaboulevard.
Tram en bus hebben haltes in de straat en op loopafstand bevindt zich station RAI en de halte voor de Noord-Zuidlijn. Met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Parkeren kan met vergunning in de straat. Vergunning-gebied Zuid 4.1 heeft volgens opgave van de gemeente Amsterdam op dit moment geen wachtlijst.

INSTALLATIES
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een vrijstaande koelvrieskast.
Alle leidingen en installaties zijn geheel vernieuwd tijdens de renovatie in 2020.

DETAILS
– Woonoppervlak 94,80 m2 (NEN2580 meetrapport beschikbaar)
– 2 slaapkamers
– Beschikbaar per direct.
– Minimale huurtermijn 24 maanden
– Waarborgsom 2 maanden huur

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder.
Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.
Wanneer u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
De voorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Plattegronden:


Bekijk op de kaart:


Reageren:

    * verplichte velden

    Amsterdam, Fahrenheitsingel 37, 1097 NS