Amsterdam, Vechtstraat 32 2, 1078 RL

525.000,00 k.k.
Verkocht
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal verdiepingen: 1
  • Inhoud: 240 m3
  • Woonoppervlakte: 76 m2
  • Bouwjaar: 1922

  • Omschrijving:

Bent u op zoek naar een fraaie woning die u naar eigen smaak kunt indelen? Dan is deze woning wellicht iets voor u! Dit ruime driekamerappartement op de tweede verdieping (ca. 76m2) is gelegen in de gewilde Rivierenbuurt, heeft twee slaapkamers en een balkon op het westen. De woning ligt dichtbij diverse voorzieningen, zoals gezellige winkels, goede restaurants, fijne groenvoorzieningen en het openbaar vervoer.

WONEN
Via de ruime hal komt u in de woonkamer, die u een mooi zicht biedt op de rustige Vechtstraat. Het is een ruime woonkamer met een mooie massief houten (grenen) vloer en grote raampartijen, waardoor er veel natuurlijk licht binnen valt. De woonkamer heeft toegang tot de twee slaapkamers.

KOKEN
De keuken zit aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot het balkon, gelegen op het westen. In de keuken bevindt zich de CV-ketel.

SLAPEN
De woning heeft twee ruime slaapkamers, waar gemakkelijk een tweepersoonsbed en een grote garderobekast in passen. Ook hier ligt dezelfde mooie houten vloer in als die in de woonkamer. De masterbedroom ligt aan de rustige achterzijde van de woning en heeft via de openslaande deuren toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

BADEN
De ruime badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, wastafel en radiator. Ook de badkamer heeft toegang tot het balkon.

Er is een separaat toilet met fontein.

BUITEN
Er is een balkon op het westen, aan de achterzijde van het appartement. Het balkon is over de gehele breedte van de woning en heeft een balkonkast. U kunt hier heerlijk genieten van de middag- en avondzon.

LIGGING
Het appartement is perfect gelegen in de Rivierenbuurt. De Vechtstraat ligt in een rustige omgeving. Vrijwel naast het Amstelkanaal, dichtbij het Amstel hotel en Koninklijk Theater Carré. Met hotspots als Loetje, De Ysbreeker en Bar Bukowski vlakbij, maar ook de gezellige buurt De Pijp en het Oosterpark liggen op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht om de hoek in de Rijnstraat. De Albert Cuypmarkt en de Utrechtsestraat met haar gespecialiseerde winkels, kleine cafeetjes en leuke restaurants liggen op fietsafstand. Er zijn verschillende groenvoorzieningen in de omgeving, zoals het Martin Luther Kingpark, het Oosterpark, het Sarphatipark en de Amstel.

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op ca 5 minuten fietsafstand van het Amstelstation en ca 10 minuten van Station RAI. Met de metro of fiets (op 15 minuten) bent u binnen no time op het Centraal Station. Ook is de woning goed bereikbaar met de auto vanaf ringweg A10, waardoor u met de auto zo op de A2, A4, A5 of A9 zit.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar 1922;
– Woonoppervlakte 76 m2 conform NEN 2580;
– Dubbelglas;
– CV-ketel van Intergas bouwjaar 2016;
– Huidige erfpachtcanon van het voortdurende erfpacht loopt tot en met 16-10-2046. Er is reeds overgestapt naar eeuwigdurende erfpacht, waarbij is gekozen voor jaarlijkse canonbetaling voor het eeuwigdurend tijdvak vanaf 16-10-2046. De eeuwigdurende canon bij overstap is vastgesteld op € 1.107,42 per jaar. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2016 Amsterdam zijn van toepassing;
– Servicekosten € 44,38 per maand;
– Parkeren middels vergunningsstelsel Zuid 4.1 Rivierenbuurt, kosten bedragen € 281,08 per jaar;
– Actuele wachttijd: 3 maanden;
– Niet zelfbewoonclausule;
– Vaste projectnotaris: Seinstra van Rooij Notarissen
– Levering in overleg.

Note: In verband met Coronamaatregelen, plannen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen (exclusief makelaar). We werken met vaste tijden, dus wees op tijd!

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”.
Notariskeuze: indien het object zich bevindt in Amsterdam, Amstelveen of Badhoevedorp zal de koopakte worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke notariële-beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. De koper dient een notariskantoor aan te wijzen binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Plattegronden:


Bekijk op de kaart:


Reageren:

    * verplichte velden

    Amsterdam, Govert Flinckstraat 323 I-II-II, 1074 CB